Get Adobe Flash player

Uuno - GIP & EC Recknagel Uunoturhapuro

 

Ruskeatäplikäs ocicat, kastraatti-uros, s. 6.11.2004

Kasvattaja: Marjo ja Merja Mäkinen

Uuno kotiutui isi-Bossen kaveriksi helmikuussa 2005. Uuno on Bossen ja Telman (EC S*Halifax Tequila Rose, JW) kipunoivasta ensirakkaudesta syntyneestä pentueesta.

Tälle herttaiselle koheltajalle sattuu ja tapahtuu. Johtuneeko vauhdista vai puutteellisista tilannearvioista, mutta Uuno on törmäillyt, pudonnut ja könynnyt varmasti keskivertokissaa enemmän. Onneksi mitään vakavaa ei ole sattunut. Kaikki outo käytös voidaan aina selittää sillä, että "Sehän ON Uuno!" Joku kysyikin joskus, että onko Uuno vähän yksinkertainen. Mietin hetken ja vastasin, että ei, mutta Uuno on Uuno.

Uunon herttaisista tavoista mainittakoon mm. vieressä nukkuminen ja jatkuva kehrääminen vieressä ja syliin päästessä. Uuno tahtoo usein nukkumaan peiton alle jonne se kierähtää tyytyväisenä kehräämään kun sinne pääsee. Uunon herkkua ovat juustosnacksit ja sipsit, joita se osaa hakea ihan itse pussista. Leikkimistä Uuno ei ole unohtanut aikuisenakaan, ja huiskan perässä mennään edelleen vaikka kuuhun, mutta vain kotona. Näyttelyssä kaivaudutaan vällyjen alle!

Uuno on myös kunnostautunut isänä mm. omalle ensimmäiselle "home-made-pentueellemme" Sussun kanssa.

Suuret kiitokset Marjolle ja Merjalle tästä sydänten valtaajasta!


Kuva: Jan Nyström